top of page

НОВЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВІДДІЛЕННЯ ДИТЯЧОЇ ТА ПІДЛІТКОВОЇ ГІНЕКОЛОГІЇ!

Оновлено: 25 трав. 2023 р.

Благодійний фонд "Охматдит - здорове дитинство" при сприянні Американських рад з міжнародної освіти Emergency Fund for Ukraine, поставив нове медичне обладнання у відділення дитячої та підліткової гінекології НДСЛ "ОХМАТДИТ".



Комплект сучасного медичного обладнання включає в себе: сучасне гінекологічне крісло з електроприводом , кольпоскоп з цифровою відео системою, та оглядовий світильник.



Завідувачка відділення дитячої та підліткової гінекології Ірина ГАВРИЛОВА розповідає: «У відділенні лікуються діти від трьох місяців до 18 років з різними гінекологічними патологіями. У відділенні надається і консервативне, і хірургічне лікування, проводяться багато діагностичних процедур. Нове обладнання є дуже сучасним, воно давно було необхідним у нашому відділенні. Також нове гінекологічне крісло підвищить комфорт пацієнток під час процедур».

При передачі медичного обладнання до відділення НДСЛ "ОХМАТДИТ", його відвідали представники Наглядової Ради Фонду - Юрій ГОРБУНОВ, та Соломія ВІТВІЦЬКА. Де їх зустрів Генеральний директор НДСЛ "ОХМАТДИТ" - Володимир ЖОВНІР, та завідувачка відділенням - Ірина ГАВРИЛОВА, які ще раз щиро подякували за поставлене медичне обладнання, на яке так давно розраховувала лікарня!


Також лікарі провели для гостей міні екскурсію по відділенню, та розповіли про нагальні потреби з якими в майбутньому міг би допомогти БО "Благодійний фонд "Охматдит - здорове дитинство". Юрій та Соломія щиро дякували лікарям за їх щоденну важку, але таку необхідну роботу по спасінню здоров'я дітей України!



Ми дякуємо усім Благодійникам, завдяки яким придбання необхідного обладнання стало можливим. Дякуємо за фінансову підтримку гуманітарну ініціативу Американських Рад з міжнародної освіти Emergency Fund for Ukraine, завдяки яким вдалося втілити в життя цей проєкт! Слава Україні!

31 перегляд0 коментарів
bottom of page