top of page

ВИЯВЛЕННЯ ПРОБЛЕМ У РОБОТІ СЕРЦЯ ДИТИНИ СТАЛО МОЖЛИВИМ ЗАВДЯКИ СУЧАСНІЙ СИСТЕМІ МОНІТОРИНГУ

Оновлено: 25 трав. 2023 р.

Завдяки нашим добрим друзям Благодійному фонду "Місія Україна", та за їх підтримки у поліклініці структурний підрозділ НДСЛ "ОХМАТДИТ" з'явилося нове медичне обладнання, з цільовим призначенням для відділення функціональної діагностики.



Дане обладнання - це сучасний моніторинг який відслідковує порушення ритму серця від доби до семи днів у дітей, та завдяки зібраним даним проводиться детальне дослідження роботи органу пацієнта. Від сьогодні, всі пацієнти зможуть безкоштовно при необхідності пройти дослідження у поліклініці НДСЛ "Охматдит", завдяки сучасній системі холтерівського моніторування ЕКГ у відділенні функціональної діагностики.



Завідувач відділення Іван СЕРДЮК пояснює: «Нова діагностична система на декілька порядків інформаційніша за звичайну кардіограму та допомагає виявити вади серця, які неможливо виявити іншіими методами.


Ми вдячні всім Благодійникам, які долучились до збору коштів, та завдяки яким придбання медичного обладнання стало можливим. Дякуємо за фінансову підтримку Благодійну організацію Благодійному фонду "Місія Україна", завдяки яким вдалося втілити в життя цей проєкт! Слава Україні!

62 перегляди0 коментарів
bottom of page