top of page

ВІДДІЛЕННЯ ПЛАНУВАННЯ СІМ'Ї ПОЛІКЛІНІКИ ОХМАТДИТ ТЕПЕР З СУЧАСНИМ НОВИМ ОБЛАДНАННЯМ

Оновлено: 25 трав. 2023 р.

Завдяки нашим благодійника Громадській організації "ДЕСПРО", Rebuild Ukraine та Semanticforce за їх підтримки у поліклініці структурний підрозділ НДСЛ "ОХМАТДИТ" з'явилося нове медичне обладнання, з цільовим призначенням для відділення планування сім′ї КПД НДСЛ «Охматдит».



Благодійний Фонд «Охматдит — здорове дитинство» передав у поліклініку структурний підрозділ Охматдит сучасне медичне обладнання: гінекологічне крісло, кольпоскоп та оглядовий світильник. На зміну старому медичному обладнання яке було виготовлене у 1980 року та не оновлювалося більше 40 років! Щорічно, з різних регіонів України у відділенні отримують консультації близько 18 000 жінок репродуктивного віку та вагітних. Нове обладнання було дуже необхідне поліклініці, на нього чекали як лікарі так і пацієнтки. Наразі тепер стало можливим надання пацієнткам необхідного рівня сервісу та комфорту, під час запланованих процедур.



Завідувач відділення Оксана ХАЛАНСЬКА розповідає: «Нове медичне обладнання дає нам змогу виявляти у жінок репродуктивного віку і не тільки серйозні захворювання, діагностувати захворювання та лікувати цих жінок.


Ми вдячні всім Благодійникам, завдяки яким придбання необхідного сучасного медичного обладнання стало можливим. Фонд Охматдит продовжує працювати та планує придбання в поліклініку ще три таких комплектів медичного обладнання у відділення дитячої гінекології, аби маленькі пацієнтки отримували сучасну та комфортну медичну допомогу. Дякуємо за фінансову підтримку Громадській організації "ДЕСПРО", Rebuild Ukraine та Semanticforce завдяки яким вдалося втілити в життя цей проєкт!

Слава Україні!

79 переглядів0 коментарів
bottom of page