top of page

У ВІДДІЛЕННІ ДИТЯЧОЇ ОФТАЛЬМОЛОГІЇ З'ЯВИЛОСЯ НОВЕ ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Завдяки благодійникам відділення дитячої офтальмології КДП НДСЛ "ОХМАТДИТ" поповнилося новим обладнанням - портативним рефрактометром, аналізатором зору Adaptica 2WIN, та двома наборами офтальмологічних пробних лінз С-266PLM, та пробних оправ TF-11, загальною вартістю - 320 832,00 гривень.



Якщо мова йде про дитячу офтальмологію, то такого типу медичну допомогу потребують діти практично з народження. Один з приладів, що використовують в діагностиці порушень зорових функцій починаючи с двох місяців, є педіатричний рефрактометр 2WIN. Його часто називають по-іншому – аналізатор зору або дитячий рефрактометр, що має можливість знімати показання з двох очей одночасно у затемненому приміщенні, в комфортних умовах для пацієнта.

Основними перевагами портативного офтальмологічного рефрактометра є його легка вага та можливість використання “на виїзді”, тобто його мобільність.


Набір пробних окулярних лінз та призм середній C-266 PLM призначений для підбору коригуючих окулярів методом суб'єктивної проби, та дозволяють швидко та правильно підібрати коригуючи окуляри для маленьких пацієнтів.

Оправа пробна універсальна TF-11 призначена для якісного та зручного підбору окулярних лінз для пацієнтів з проблемами зору.

Допускає регулювання між зіничної відстані, осі циліндру, висоти носового упору, кута і довжини завушних дужок по відношенню до оправи. Можливо розмістити одночасно до 5-ти лінз на кожному оці. Значення між зіничної відстані та осів проградуйовані контрастними шкалами.

«Ми тепер зможемо підбирати окуляри діткам, чітко, впевнено і правильно», - каже ПРУЦ Ольга Михайлівна, завідувачка дитячого офтальмологічного відділенням.



Щиро дякуємо Автомобільному Центру Київ, та клубу мотоциклів Ducati, також благодійній громаді Італії, соціальному кооперативу РЕМ, директора Маттіа Де Бей та єпархії Кьоджа, за допомогу та підтримку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ"


Слава Україні!

176 переглядів0 коментарів
bottom of page