top of page

СУЧАСНИЙ ОПЕРАЦІЙНИЙ СТІЛ ДЛЯ ВІДДІЛЕННЯ ТОРАКАЛЬНОЇ ХІРУРГІЇ

Завдяки нашим Благодійникам, Благодійному фонду Kids Need Help e. V., та особисто Manuel DIECHTIEROW, Bernd BUCHARDT, Марті ДРАП'ЯТІЙ, та за їх підтримки у НДСЛ "ОХМАТДИТ" з'явився новий операційний стіл, з цільовим призначенням для унікального відділення торакальної хірургії НДСЛ «Охматдит».



Благодійний Фонд «Охматдит — здорове дитинство» передав у Національну спеціалізовану дитячу лікарню "Охматдит" сучасне медичне обладнання: операційний стіл. Це прискорило запуск унікального у масштабах країни, та по своєму функціоналу торакального відділення. Це нове відділення НДСЛ "ОХМАТДИТ", де є можливість діагностики та лікування в режимі невідкладної планової допомоги дітям з вродженою, та набутою патологією органів грудної клітини.



Завідувач відділення Олександр МЕТЛЕНКО розповідає: «Нашому відділенню лише рік, тому придбання відповідного обладнання, серед якого хірургічний стіл займає одне з основних місць, та саме це медичне обладнання буде використано для проведення діагностики та оперативних втручань у пацієнтів НДСЛ «Охматдит»


Лікарі вдячні Благодійникам, завдяки яким стало можливим відкриття нового відділення. Фонд Охматдит продовжує працювати та планує зібрати кошти на ще один хірургічний стіл, для відділення щелепно-лицьової хірургії. Дякуємо за фінансову підтримку Благодійний фонд Kids Need Help e. V., та особисто Manuel DIECHTIEROW, Bernd BUCHARDT, Марту ДРАП'ЯТУ завдяки яким це стало можливим!

Слава Україні!

184 перегляди0 коментарів
bottom of page