top of page

ДОВГООЧІКУВАНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВІДДІЛЕННЯ ДИТЯЧОЇ ТА ПІДЛІТКОВОЇ ГІНЕКОЛОГІЇ ТА СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ

Оновлено: 25 трав. 2023 р.

Благодійний фонд Охматдит завдяки благодійникам, зібрав такі необхідні кошти для оновлення застарілого медичного обладнання, яке було створено ще у минулому сторіччі - це оглядове та діагностичне обладнання. Відділення дитячої та підліткової гінекології та статевого виховання щорічно надає консультації 12 тисячам діток, віком від 0 до 18 років з різних регіонів України. Лікарі відділення проводять лікування, реабілітацію та профілактичні заходи із застосуванням сучасних методик для дівчат, які мають різні гінекологічні захворювання.



Благодійний Фонд «Охматдит — здорове дитинство» передав у поліклініку структурний підрозділ Охматдит два комплекти сучасного медичного обладнання: гінекологічне крісло, кольпоскоп та оглядовий світильник.


Один комплект для відділення дитячої та підліткової гінекології та статевого виховання, а другий у відділення планування сім'ї, яке раніше вже отримало один новий комплект. Але загальна потреба у гінекологічних комплектах залишається суттєвою - це ще щонайменше чотири комплекти!



«Сучасне медичне обладнання дуже важливе для нас. Адже зараз дівчатка стали раніше й активніше жити статевим життям. Разом з цим збільшується і кількість проблем зі здоров'ям.», - говорить завідувачка відділення Галина АБАБКОВА.


Нове обладнання допоможе лікарям проводити обстеження на відповідному рівні, а пацієнткам почувати себе комфортно!



Дякуємо усім Благодійникам, які долучились до збору коштів на таке довгоочікуване сучасне медичне обладнання!

Слава Україні!

24 перегляди0 коментарів
bottom of page