top of page

БЛАГОДІЙНІСТЬ ЯКА РЯТУЄ ДІТЕЙ

Оновлено: 25 трав. 2023 р.

Волонтерська допомога — необхідна складова підтримки України у цей складний час. З початку повномасштабного вторгнення, міжнародна підтримка для найбільшої дитячої лікарні України «Охматдит» стала одним з ключових факторів успішного функціонування лікарні. Завдяки нашим партнерам в Україні та закордоном, лікарня Охматдит змогла надавати медичну допомогу пораненим і пацієнтам з невідкладними станами у найкритичніші моменти.



Завдяки старанням шановних Роберта Джонсона (Robert Jonson) та Мартіна Галбута (Martin Galbut), а також благодійної некомерційної організації United Help Ukraine (unitedhelpukraine.org), та за підтримки "Благодійного фонду "Охматдит - здорове дитинство"(ohmatdytfund.org), було проведено благодійний онлайн аукціон платформу для якого люб'язно надала компанія Bidsquare (bidsquare.com). Понад три десятки світових митців, а саме: Ava Liberace, Cheryl St John, Cindi Berry, David Leffel, David Riedel, Frances Ianarella, Gavin Glakas, Gloria Perkins, Ilene Silberstein, Jeff Horne, Judy Kudlow, Katherine Ann Hartley, Li Volk, Lina Liberace, Lois Babb, Lola Panco, Martin Galbut, Mary Braithwaite Price, Michael Obermeyer, Michael Sparber, Nancy Chaboun, Nancy Guzik, Olga Tislina, Patrick McKee, Ray Kaskey, Robert Johnson, Robert Liberace, Ron Rencher, Scott Burdick, Sherrie McGraw, Stephanie Birdsall, Steve Talley, Sue Lyon, Virginia Johnson та Wei Tai безкоштовно надали свої роботи для благодійного аукціону, на підтримку дитячої лікарні Охматдит. Це приклад, як мистецтво може протидіяти війни. Завдяки міжнародному арт-проекту American Artists for Ukraine лікарня Охматдит (ohmatdyt.com.ua) отримала фінансову допомогу, яка буде скерована на покупку необхідного медичного обладнання, яке допоможе рятувати ще більше пацієнтів та надавати медичну допомогу на світовому рівні.




Особисто дякую Роберту Джонсону, Мартіну Галбуту, Bidsquare, United Help Ukraine та всім художникам, які взяли участь у проекті»,— додав генеральний директор НДСЛ «Охматдит» Володимир Жовнір.

Від початку війни Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» стала госпіталем як для дітей, так і для дорослих. Робота в умовах воєнного стану не зупинялася ні на хвилину. Навіть, коли на околицях Києва відбувалися активні бойові дії та навколо лікарні велися обстріли.


За цей час в Охматдиті було проліковано десятки пацієнтів з пораненнями, отриманими внаслідок війни: це вогнепальні, мінно-вибухові, осколкові поранення, контузії. Найменшому пораненому пацієнту був 1 місяць, найстаршому — 83 роки.

«Міжнародна допомога дозволяє нам надавати спеціалізовану допомогу усім, хто цього потребує!



41 перегляд0 коментарів
bottom of page